Velkommen

19/06/2012

1 Comment

 
Picture
Blog om teknologien bag projektet
Formålet med denne blog at fokusere på teknologier, redskaber og metoder som kan medvirke til at træffe de rette valg for udviklere. Der vil være fokus på forskellige teknologier, som hver især vil kunne anvendes indenfor et mobilt elæringskoncept. Desuden vil aktuelle temaer om forskellige teknologier og platforme blive belyst.
Happy coding!

Projekteder, webudvikler og pædagogisk IT-konsulent
Kaj Engen Nielsen

 


Comments

25/06/2012 10:00

Dagens og morgendagens teknologi er overveldende. I Det Digitale Nord ser vi på en ørliten bit av mulighetene. En viktig bit: Pedagogikk+nett+mobilitet/tigjengelighet. Vi kan farte verden rundt og like fullt ha utdanninsgmuligheten med oss i lomma eller i veska.
Peter Norvig och Sebastian Thrun ved Stanford University åpnet kurset sitt i "Artificial Intelligence" for hele verden. De hadde 175 registrerte Stanford-studentene, men samtidig fikk de påmelding fra 160 000 gratisdeltakere på nettet. Av disse fullførte 20 000! Vi er ingen store guruer i Det digitale Nord, og vi har ikke 160 000 som følger oss, men vi holder likevel på med å prøve ut noen spennende saker. Følg med.

ReplyLeave a Reply

  Forfatter

  Projektleder, webudvikler og IT arkitekten bag projektet.
  Har altid fokus på godt koncept, pædagogik og brugervenlighed.

  Arkiv

  June 2012

  Kategorier

  All